Werktijden beheren

Je kunt instellen wanneer klanten bestellingen kunnen plaatsen. Buiten deze tijden wordt het restaurant aan de klant getoond als "gesloten" met het tijdstip waarop het weer opengaat.

Ga voor een video naar ons artikel Over Order Anywhere.

1. Log in op je Order Anywhere-backoffice.
  2. Klik op Instellingen in het navigatiemenu.
  3. Selecteer het tabblad Werktijden.
  4. Schakel de dagen in waarop je online bestellen wilt aanbieden.
  5. Vul de tijden in waarop je online bestellingen accepteert.
  6. (Optioneel) Het is mogelijk om verschillende shifts op een dag aan te maken door de onderstaande stappen te volgen.
    1. Klik op Shift toevoegen.
    2. Vul de tijden in wanneer klanten kunnen bestellen.
  7. Klik op Opslaan.