Accountgegevens van Order Anywhere beheren

Deze gegevens zijn vooraf door ons ingevuld en worden aan je klanten getoond op je Order Anywhere-webpagina. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je wijzigingen kunt aanbrengen in je accountgegevens, zoals de contactgegevens van het restaurant. Werk de accountgegevens bij als de gegevens om welke reden dan ook zijn gewijzigd.

Ga voor een video naar ons artikel Over Order Anywhere.

De volgende stappen helpen je bij het wijzigen van je accountgegevens.

1. Log in op de Order Anywhere-backoffice met je inloggegevens.
  2. Klik op je naam in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Account bewerken.
  4. Gewenste gegevens wijzigen - Voor gedetailleerde informatie over de afzonderlijke velden, zie onderstaande tabel.
  5. Klik op Opslaan om de wijzigingen toe te passen.

Veld Beschrijving
Handelsnaam

De naam van je bedrijf of onderneming.

E-mail Het e-mailadres van je restaurant.
Website De website van je restaurant.
Telefoonnummer Het telefoonnummer van je restaurant.
Straat en huisnummer Het fysieke adres van je restaurant.
Land Het land waar je restaurant is gevestigd.
Postcode De postcode van het adres van je restaurant.
Plaats De naam van de plaats waar je restaurant is gevestigd.