POS-gebruikers aan een configuratie toewijzen

Het is mogelijk om een POS-configuratie toe te wijzen aan bepaalde POS-gebruikers. De configuratie is dan alleen zichtbaar voor deze toegewezen gebruikers. Deze functie is handig als bepaalde gebruikers alleen in bepaalde delen van een bedrijf en met specifieke menu's werken.

Om een configuratie aan een gebruiker toe te wijzen:

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Selecteer in het navigatiemenu Configuratie > Configuraties.
  3. Selecteer de configuratie die je wilt Bewerken.
  4. Ga naar "POS-gebruikersinstellingen" en selecteer de POS-gebruikers bij "Regels voor POS-gebruiker" die je aan deze configuratie wilt toewijzen.
  5. Selecteer "Opslaan".

Wat nu?

Bekijk Over backoffice-gebruikers voor meer informatie over gebruikers die je toegang wilt geven tot de backoffice.

Zie Over POS-gebruikers als je gebruikers die toegang hebben tot de POS-app van de K-Series machtigingen wilt geven en hun instellingen wilt wijzigen.

Orden de toegangsniveaus van je medewerkers binnen de POS door gebruikersgroepen aan te maken en te beheren.

Zie Uren voor meer informatie over de sectie Uren.