Over apparaten

POS-apparaten vertegenwoordigen de fysieke hardware die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de K-Series-POS-app. Je kunt de instellingen van de POS-apparaten beheren vanuit de backoffice > Configuratie > Apparaten. In de onderstaande artikelen bespreken we POS-apparaten, het configureren van POS-apparaten, connectiecodes en kassalades.

In de artikelen over POS-apparaten leer je hoe je de apparaten op je locatie beheert via de backoffice. De POS-apparaten onder de backoffice van de K-Series verwijzen naar de fysieke hardware waarop de app draait.

Lees in de artikelen over POS-configuraties welke instellingen je kunt toepassen op POS-apparaten aan de hand van de bedrijfsbehoeften. Daarnaast verbinden configuraties de POS-app met de backoffice van Lightspeed Restaurant.

Connectiecodes zijn een soort sleutels die de POS-app op je apparaten verbinden met de backoffice-account van Lightspeed Restaurant. Na het downloaden van de POS-app maak je connectiecodes aan in de backoffice, zodat je vervolgens kunt inloggen op de POS-app.

Bekijk ten slotte meer informatie over kassalades in je bedrijf, zoals het configureren van kassalades en fysieke lades en hoe je deze toewijst aan de POS-apparaten.

Ga naar de volgende artikelen voor meer informatie over het beheer van apparaten vanuit de backoffice: