Items naar gangen of stoelen overdragen

Nadat artikelen aan een bestelling zijn toegevoegd, kun je ze overdragen naar zitplaatsen of gangen. Het kan handig zijn om items te verplaatsen als ze aan de verkeerde stoel zijn toegewezen, of als je restaurant de voorkeur geeft aan een workflow waarbij alle items eerst aan een bestelling worden toegevoegd en pas later aan stoelen en gangen worden toegewezen.

Items naar gangen of stoelen overdragen

Om een item naar een andere stoel of naar een andere gang te verplaatsen:

1. Ga naar het bestelscherm in de Lightspeed Restaurant-app en selecteer de bestelling met het item dat je wilt verplaatsen.
  2. Tik op Edit (Bewerken) (het potloodpictogram) naast het item dat je wilt overdragen.
  3. Tik op Transfer to another seat (Verplaatsen naar een andere stoel) of Transfer to another course (Verplaatsen naar een andere gang), afhankelijk van welke actie je wilt ondernemen.

4. Selecteer de gang waaraan je het item wilt toevoegen.
    Opmerking: je kunt extra gangen of stoelen toevoegen door op het plus-pictogram te tikken.
  5. Tik op Done (Klaar).

Gangen overdragen

Als er gangen verwisseld moeten worden:

1. Ga naar het bestelscherm in de Lightspeed Restaurant-app en selecteer de bestelling met het item dat je wilt verplaatsen.
  2. Tik op bewerken (het potloodpictogram) naast de itemgang die je wilt verplaatsen.
  3. Tik op Transfer to another course (Verplaatsen naar een andere gang).
  4. Selecteer de gang waaraan je het item wilt toevoegen.
    Opmerking: je kunt extra gangen toevoegen door op het plus-pictogram te tikken.
  5. Tik op Done (Klaar).

Wat nu?

Leer meer over hoe je items en bestellingen naar andere tafels overdraagt.