De Fresh KDS-integratie configureren

De Fresh KDS-app is beschikbaar in het Engels, Frans en Duits.

Fresh KDS is een Kitchen Display System dat is ontworpen om het bestelproces in je restaurant te stroomlijnen. Het tabletgebaseerde systeem is eenvoudig in gebruik en kan worden aangepast zodat het past bij wat jouw bedrijf nodig heeft. Met Fresh KDS toon je bestellingen aan het keukenpersoneel, volg je de voortgang van bestellingen en zorg je dat alle gerechten op tijd zijn bereid en geserveerd.

De Fresh KDS-integratie werkt met Lightspeed Restaurant om bestellingen van je POS-apparaat naar je Kitchen Display System te sturen.