Over gebruikersgroepen

Op de pagina backoffice-gebruikersgroepen kun je gebruikersgroepen toevoegen en bewerken. Je kunt groepsrollen aan groepen toewijzen en POS-gebruikers aan groepen toewijzen. Met gebruikersgroepen kun je de verschillende toegangsniveaus van je werknemers binnen de POS snel sorteren. De gebruikersgroepen worden alleen gebruikt voor POS-gebruikers.

Gebruikersgroepen besparen je ook tijd. In plaats van handmatig de machtigingen voor elke gebruiker aan te passen, kun je gewoon een gebruikersgroep en de bijbehorende machtigingen toewijzen, zoals "manager" of "barman".

Wat nu?

Maak alle gebruikersgroepen aan die je nodig hebt om al je gebruikers die toegang hebben tot de POS in groepen te sorteren.

Voeg rollen voor gebruikersgroepen toe om de machtigingen en beperkingen voor een specifieke gebruiker in Lightspeed K-Series te definiëren.

Zodra je gebruikersgroepen en rollen hebt gedefinieerd, kun je gebruikers aan een gebruikersgroep toewijzen om snel rollen op groepen werknemers toe te passen.