Over Uren

De sectie Uren van de backoffice geeft een overzicht van alle gebruikersshiften die zijn in- en uitgelogd op de POS. Naast een overzicht kun je ook handmatig gebruikersshiften toevoegen via de pagina's Uren per maand en Nieuwe sessie. Vanuit de sectie Uren kun je gerapporteerde shiften exporteren, opslaan en printen, zodat je altijd toegang hebt tot deze gegevens buiten de backoffice.

Pagina Overzicht

De pagina Overzicht geeft een overzicht van alle gebruikersshiften op de POS. Je bereikt de pagina Overzicht door in het hoofdnavigatiemenu van de backoffice te kiezen voor Uren > Overzicht. Op deze pagina kun je de shiften van werknemers voor bepaalde verkoopperioden bekijken. Filter op gebruiker en/of verkoopperiode met het veld Specifieke periode.

Pagina Uren per maand

De pagina Uren per maand geeft een overzicht van alle gebruikersshiften binnen de huidige maand, gesorteerd op Personeelslid of Dag. Je bereikt de pagina Uren per maand door in het hoofdnavigatiemenu van de backoffice te kiezen voor Uren > Uren per maand. Vanuit de pagina Uren per maand kun je ook de hele tabel met gegevens of een bepaalde rij gegevens exporteren door de exportfunctie te selecteren. Als je de gegevens per rij wilt printen, selecteert dan Printen. De knop Audit geeft een gedetailleerd overzicht van de activiteiten van de werknemer. Bijvoorbeeld wanneer de kassalade handmatig werd geopend of wanneer de werknemer zijn gebruikersshift begon.

Wat nu?

Om handmatig een sessie toe te voegen, bekijk Gebruikersshiften toevoegen.

Bekijk gebruikersshiften bewerken of verwijderen om wijzigingen toe te passen op bestaande sessies.