Overboekingsacties bewerken

Als er overboekingsacties zijn aangemaakt op Lightspeed Restaurant (K-Series), kun je ze altijd wijzigen vanuit je backoffice. Dit is bijvoorbeeld handig als je de naam van de overboekingsactie moet wijzigen of de betaalmethode moet bijwerken waarvan bedragen worden afgetrokken en aan een andere betaalmethode worden toegevoegd.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed-inloggegevens.
  2. Selecteer in het navigatiemenu Configuratie > Instellingen > Overboekingsacties.
  3. Selecteer de knop Bewerken naast de betreffende overboekingsactie. De pagina "Overboekingsactie bijwerken" verschijnt.
  4. Breng de vereiste wijzigingen aan. Zie Overboekingsacties toevoegen voor meer informatie over de instellingen van overboekingsacties.
  5. Als je klaar bent met het bewerken van de instellingen van de overboekingsactie, selecteer je de knop Opslaan onderaan de pagina.

Wat nu?

Lees meer informatie over de valuta die in je backoffice zijn opgeslagen.

Voeg kortingen toe die voor klanten of werknemers gebruikt kunnen worden en bewerk ze.