Je wachtwoord resetten

Je gebruikt een e-mailadres en wachtwoord om je bij het beheerdersaccount van de Lightspeed Restaurant-backoffice (K-Series) in te loggen. Het e-mailadres van het beheerdersaccount gebruik je ook om bij Lightspeed Restaurant in te loggen. Als je het wachtwoord bent vergeten, kun je het eenvoudig opnieuw resetten door een resetlink naar het e-mailadres van je beheerdersaccount te sturen.

Het wachtwoord voor de backoffice reset je zo:

1. Open je browser en ga naar https://manager.lsk.lightspeed.app/.
  2. Klik op de inlogpagina op Wachtwoord vergeten? onder de gebruikersnaam.
  3. Je wordt gevraagd om het e-mailadres van je beheerdersaccount in te voeren. Dit is hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt voor Lightspeed Restaurant K-Series.
  4. Voer de weergegeven beveiligingscode in in het veld onder je e-mailadres om te bewijzen dat je geen robot bent.
  5. Zodra je het e-mailadres van het Lightspeed-beheerdersaccount hebt toegevoegd, selecteer je Verzenden. De instructies om je wachtwoord te wijzigen worden vervolgens naar dit e-mailadres gestuurd.
  6. Ga naar je mailbox en open de e-mail van Lightspeed met de titel Je wachtwoord resetten
  7. Volg de instructies in de e-mail om je wachtwoord te wijzigen.
  8. Je wordt naar een beveiligde pagina doorgestuurd om twee keer een nieuw wachtwoord voor je beheerdersaccount in te voeren. Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten, waaronder ten minste één hoofdletter, één kleine letter, één speciaal teken en één cijfer.
  9. Wanneer je een nieuw beheerderswachtwoord hebt ingevoerd, selecteer je Wachtwoord wijzigen onderaan de pagina. Je krijgt een bevestigingsbericht als het resetten van je wachtwoord is gelukt.
  10. Bewaar je wachtwoord op een veilige plek.
  11. Log in bij de Lightspeed Restaurant-backoffice (K-Series) met je nieuwe wachtwoord.