Over printers

Vanuit de sectie Printers in de backoffice kun je printers toevoegen of bewerken die met Lightspeed Restaurant worden gebruikt. Vanuit de backoffice kunnen toegevoegde printers vervolgens worden toegewezen aan printprofielen (soorten printtaken) en productiecentra (een printbestemming). In de volgende artikelen leer je over: printers toevoegen, printers configureren en printers verwijderen vanuit de backoffice.