Over app-switcher

Met de app-switcher kun je meer leren over de handige add-ons van Lightspeed, profiteren van gratis proefperiodes en snel tussen je apps wisselen. Meld je aan voor de gratis proefperiode van 14 dagen om apps als Order Anywhere te verkennen. Hier komen geen automatische abonnementen of verborgen kosten aan te pas. Aan het eind van de proefperiode kun je besluiten om de add-ons blijven te gebruiken door een offerte aan te vragen bij de app-switcher.

De functies van de app-switcher:

• Add-on-promoties: Verken beschikbare add-ons met een gratis proefperiode van 14 dagen. De promotiesectie kan veranderen doordat er in de loop der tijd nieuwe promoties worden toegevoegd. Momenteel staan er promoties die verband houden met Order Anywhere.
  • Eenvoudiger navigeren: Schakel tussen de K-Series-backoffice en Order Anywhere-beheer door op het pictogram van de app-switcher te klikken en de tegel van de app te selecteren die je wilt openen.
  • De nieuwste informatie: Lees meer over productupdates, functiereleases, bugfixes en andere relevante informatie over Lightspeed Restaurant en Order Anywhere.

Je vindt de app-switcher in de rechterbovenhoek van zowel de K-Series-backoffice als de Order Anywhere-backoffice. Met de app-switcher verken je alles wat Lightspeed te bieden heeft en kun je je Lightspeed-ervaring optimaliseren.K-series-back-office-product-switcher-OA.png