De Tenzo-integratie configureren

Tenzo is een app voor restaurantbeheer en gegevensprognose. Wanneer Tenzo met Lightspeed Restaurant is geïntegreerd, haalt Tenzo automatisch Lightspeed-gegevens op en worden deze gegroepeerd. Onder deze gegevens valt informatie over de voorraad, arbeid en beoordelingen.

Tenzo configureren

1. Vraag een demo aan op de website van Tenzo.
  2. Registreer, onboard en configureer je account met hulp van het Tenzo-team.
  3. Integreer met Lightspeed Restaurant door de volgende stappen in de gids voor Lightspeed K-Series te volgen.

Veelgestelde vragen

• Tenzo haalt elke 20 minuten je gegevens op uit Lightspeed Restaurant en synchroniseert deze.

• Voor hulp en support met de integratie stuur je een e-mail naar support@gotenzo.com.