De Marketman-integratie configureren

MarketMan is een cloudgebaseerd voorraad- en leveranciersbeheersysteem dat is ontworpen om keukensystemen te stroomlijnen en te automatiseren, waaronder voorraad, inkoop, recepten, betalingen aan leveranciers en meer.

Als MarketMan wordt geïntegreerd met Lightspeed Restaurant, helpt het bij het beheersen van de kosten, het verminderen van verspilling en het besparen van kostbare tijd. Ga voor meer informatie naar de MarketMan-website.

Je MarketMan configureren

1. Vraag een demo aan.
  2. Registreer, onboard en configureer je account met de hulp van het MarketMan-team.
  3. Integreer met Lightspeed Restaurant door de stappen in de synchronisatiehandleiding van MarketMan te volgen.

Veelgestelde vragen

• Aan het einde van elke dag worden de gegevens uit Lightspeed Restaurant opgehaald en gesynchroniseerd door MarketMan. Neem rechtstreeks contact op met MarketMan om een synchronisatie per uur aan te vragen.

• MarketMan ondersteunt momenteel Engels, Duits, Frans, Spaans, Hebreeuws en vereenvoudigd Chinees.

• Voor hulp bij integratie en support kun je contact opnemen met Lightspeed@marketman.com.