De Workforce-integratie configureren

Workforce is een externe integratie waarmee het management van bedrijven met medewerkers die op uurbasis en/of in ploegendienst werken een betere controle heeft over de roosters. Wanneer het wordt geïntegreerd met Lightspeed POS, synchroniseert Workforce omzet- en gespecificeerde verkoopgegevens, zodat je weloverwogen, op gegevens gebaseerde beslissingen kunt nemen met betrekking tot je medewerkers. Voor meer informatie kun je terecht op de Workforce-website.

Je Workforce configureren

1. Neem contact op met het verkoopteam van Workforce.
  2. Registreer, onboard en configureer je account met de hulp van het Workforce-team.
  3. Integreer met Lightspeed Restaurant door de volgende stappen in de gids Lightspeed Restaurant: K-Series van Workforce te volgen.

Veelgestelde vragen

• Workforce synchroniseert op de volgende momenten gegevens:

• Bij de initiële integratie.
    • Wanneer een nieuw bedrijf aan Workforce wordt toegevoegd.
    • Elke tien minuten per bedrijf, zodra de integratie is voltooid.
  • Workforce ondersteunt momenteel Engels (AU/VK, VS), Spaans, Frans, Hebreeuws, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools en Portugees. Andere talen kunnen op verzoek beschikbaar worden gesteld,

• Voor hulp en support met de integratie stuur je een e-mail naar support@workforce.com.