De Restaurant 365-integratie configureren

Restaurant 365 is een ondernemingsplatform voor restaurants dat de boekhouding, de restaurantactiviteiten en het personeelsbeheer binnen één gecentraliseerde software samenbrengt.

Als het wordt geïntegreerd in Lightspeed Restaurant, zal Restaurant 365 de gedetailleerde verkoop- en arbeidsgegevens direct uit je POS halen, de voorraad en planning volgen en helpen het administratieve werk te stroomlijnen. Ga voor meer informatie naar de Restaurant 365-website.

Restaurant 365 configureren

Onboarding wordt na het inschrijven begeleid door Restaurant 365, zij bieden ook hulp bij de training en configuratie.

1. Vraag een demo aan bij Restaurant 365.
  2. Restaurant 365 zal een configuratiecoach aanbieden voor de onboarding en training en zal de integratie tussen Lightspeed Restaurant en Restaurant 365 configureren.

Veelgestelde vragen

• Restaurant 365 zal je gegevens dagelijks uit Lightspeed Restaurant halen en synchroniseren.

• Restaurant 365 ondersteunt momenteel alleen Engels (AU, GB en VS).

• Voor hulp bij integratie en support kun je Restaurant 365 direct bellen op 949-652-7800 of hun website bezoeken.