De MarginEdge-integratie configureren

MarginEdge is een oplossing voor restaurantbeheer die het verwerken van facturen automatiseert, het voedselverbruik analyseert, boekhoudingsgegevens synchroniseert en meer.

Wanneer MarginEdge met Lightspeed Restaurant is geïntegreerd, kun je de oplossing ook met je boekhoudingssoftware gebruiken om de gegevensinvoer te automatiseren. Ook verwerkt de oplossing facturen en kassabonnen zodat je in realtime bruikbare inzichten opdoet.

Je MarginEdge configureren

Onboarding wordt na het inschrijven begeleid door MarginEdge. Ze bieden ook hulp bij het configureren van de integratie.

1. Vraag een demo aan bij MarginEdge.
  2. MarginEdge biedt een implementatiemanager om je door de configuratie te leiden.

Veelgestelde vragen

• MarginEdge zal je gegevens elke nacht uit Lightspeed Restaurant halen en synchroniseren.

• MarginEdge ondersteunt momenteel alleen Engels (AU, GB en VS) en Frans.

• Neem voor hulp met de integratie en support contact op via help@marginedge.com of ga naar het helpcentrum van MarginEdge.