De Push Operations-integratie configureren

Push Operations is een cloudgebaseerd werknemerbeheersysteem dat je HR-, salaris-, tijdregistratie- en planningstaken organiseert en optimaliseert in één platform. Push Operations integreert met Lightspeed Restaurant. Je kunt je werknemers rechtstreeks beheren vanaf je POS-apparaat te beheren door live en historische verkoopgegevens op te halen om de verkoop te projecteren en je te helpen je shifts dienovereenkomstig te plannen.

Ga voor meer informatie naar Push Operations.

Je Push Operations configureren

1. Vraag een demo aan bij Push Operations.
  2. Registreer, onboard en configureer je account met de hulp van het Push Operations-team.