De Marsello-integratie configureren

Marsello is een loyaliteitsprogramma dat online en in de winkel werkt door je klanten te belonen met gepersonaliseerde stimulansen zodat ze blijven terugkomen voor meer. Marsello stroomlijnt de betrokkenheid van klanten door loyaliteitsprogramma's te integreren, acties te stimuleren met beloningen, punten voor aankopen toe te kennen en exclusieve voordelen aan te bieden via VIP-niveaus.

Ga voor meer informatie naar Marsello.

De Marsello-integratie configureren

Je kunt je K-Series-account verbinden tijdens het aanmeldingsproces. Als je al een Marsello-account hebt, kun je K-Series als integratie toevoegen aan je huidige account.

1. Vraag een demo aan bij Marsello.
  2. Registreer, onboard en configureer je account met de hulp van het Marsello-team.
  3. Integreer met Lightspeed Restaurant door de stappen in de K-Series-configuratiehandleiding van Marsello te volgen.

Veelgestelde vragen

• Marsello ondersteunt momenteel alleen Engels.

• Je product- en bedrijfslocatiegegevens worden dagelijks gesynchroniseerd.

• Neem contact op met support@marsello.com.