De inKind-integratie configureren

Met de inKind-integratie hebben klanten toegang tot hun rekeningen in de inKind-app en kunnen ze rechtstreeks betalingen doen aan de POS van jouw locatie, wat een veilige en probleemloze eetervaring garandeert. Met behulp van de inKind-app kunnen klanten hun rekeningnummers invoeren en hun bestelling betalen via hun inKind-huisrekening en hun rekening rechtstreeks in Lightspeed voldoen.

Je hebt een inKind-account nodig om de inKind-integratie te kunnen gebruiken. Als je nog geen account hebt, ga dan naar inKind om aan de slag te gaan.

De inKind-integratie configureren

1. Vraag een demo aan bij inKind.
  2. Registreer, onboard en configureer je account met hulp van het inKind-team.
  3. Log in op de backoffice met je Lightspeed-inloggegevens.
  4. Autoriseer het verzoek van inKind om toegang te krijgen tot de volgende toestemmingen:
    • Orders-api (Bestellingen-API)
    • Items
    • Financiële gegevens
  5. Selecteer in het navigatiemenu Configuratie > Instellingen > Betaalmethoden.
  6. Selecteer Een betaalmethode toevoegen.inKind toevoegen als betaalmethode in backoffice.
    • Type betaalmethode: selecteer Andere betalingsmethode in het vervolgkeuzemenu.
    • Code: voer INKIND in.
    • Naam: voer inKind in.
    • Fooi inschakelen voor deze methode: vink dit vakje aan om fooi voor deze betaalmethode toe te staan.