De Deliverect-integratie configureren

Deliverect integreert met Lightspeed Restaurant voor online bestellen. Met Deliverect kun je je menu vanuit de backoffice synchroniseren met platformen als DoorDash en Uber Eats en vervolgens online bestellingen rechtstreeks naar je POS-apparaat laten versturen.

De Deliverect-integratie configureren

1. Vraag een demo aan bij Deliverect.
  2. Registreer, onboard en configureer je account met de hulp van het Deliverect-team.
  3. Integreer met Lightspeed Restaurant door de stappen te volgen in de eigen configuratiehandleiding van Deliverect.
  4. Configureer je producten en items met extra opties en extra verkopen.
  5. Maak jezelf vertrouwd met de operationele stroom van de Deliverect-integratie.

Veelgestelde vragen

• Deliverect ondersteunt Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

• Zodra een bestelling van de bezorgkanalen is geaccepteerd, wordt deze in realtime naar je POS-apparaat gestuurd. Je kunt alle bestellingen vinden door op KASSABONNEN te tikken.
    Voor het automatisch printen van bestellingen op je POS, moet je ervoor zorgen dat je bent ingelogd in de Lightspeed Restaurant-app. Bestellingen worden geruisloos ontvangen op de POS en geprint als individuele productiebonnen. Om voor elke bestelling een geluid af te spelen, sluit je een keukenzoemer aan op je productiebonprinter of installeer je de Deliverect Delivery Manager-app op een secundair apparaat.

• Je kunt je POS-apparaat bijwerken vanaf je iPad of vanuit de backoffice. Het is belangrijk dat je je POS-apparaat synchroniseert na elke wijziging die je aanbrengt.
    Om te synchroniseren vanaf je iPad: tik op het pictogram opnieuw laden.
    Om te synchroniseren vanuit de backoffice: klik op Configuratie > Apparaten > Apparaten en vervolgens op de knop Opnieuw laden.

• Voor hulp en support met de integratie stuur je een e-mail naar support@deliverect.com.