Een klantprofiel bewerken

Het kan gebeuren dat je de contactgegevens van een bestaande klant moet bijwerken. Om een klantprofiel te bewerken:

• Selecteer de knop Klant toewijzen boven de orderitems in de weergave Kassabonnen of door te tikken op het tabblad Klanten onderaan het scherm.

• Typ in de zoekbalk een ID uit het klantprofiel (zoals telefoonnummer, e-mail of naam). Een lijst met resultaten wordt automatisch aangemaakt terwijl je typt.
  • Tik op Bekijken rechts van de contactgegevens van de gewenste klant. Een pop-upvenster met de informatie van de klant wordt geopend.

• Tik op Bewerken rechtsboven in het venster Klant en pas de gewenste klantgegevens aan. Je kunt dan klantgegevens aanpassen of toevoegen, zoals hun telefoonnummer, e-mail of adres.

• Als je klaar bent met het bewerken van klantgegevens, tik je op Selecteren.

OPMERKING: het bewerken en opslaan van het profiel van een klant in Lightspeed Restaurant zal de klant ook automatisch toevoegen aan een openstaande bestelling in de POS.