Contact met ons opnemen

Als je in het Helpcentrum van Restaurant (K series) niet hebt gevonden wat je zocht, dan staan we voor je klaar om te helpen!

• Wanneer je contact opneemt met ons supportteam, is het handig om bepaalde informatie bij de hand te hebben, zodat je problemen zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen worden opgelost.

Accountgegevens

Aan de hand van je accountgegevens, zoals je bedrijfs-ID of bedrijfsnaam en locatie, kan het supportteam snel toegang krijgen tot je profiel in ons systeem.

Zo vind je je accountgegevens in de backoffice:
    Bedrijfs-ID: Klik op de knop Help in de bovenste navigatiebalk.
    Zo vind je je accountgegevens in de POS-app:
    Bedrijfsnaam en locatie: Klik op Instellingen in de onderste navigatiebalk en vervolgens op Support in het linkermenu.

Samenvatting van het probleem

Een samenvatting van het probleem zorgt ervoor dat het supportteam meer weet over de situatie en beter kan bepalen hoe zij je daarbij kunnen helpen. Leg het probleem uit en geef alle relevante informatie die kan helpen het probleem op te lossen.

Nuttige informatie om in je samenvatting op te nemen:
    het soort product waarover je belt;
    de versie van de software die je gebruikt;
    screenshots van eventuele foutcodes of berichten die je hebt ontvangen;
    voorbeelden van data en tijdstippen waarop je het probleem hebt ondervonden;
    alle oplossingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, zoals stappen voor probleemoplossing die je hebt genomen of wijzigingen die je hebt aangebracht in de instellingen.

Je samenvatting van het probleem zou bijvoorbeeld als volgt kunnen klinken:

"Ik heb een probleem met mijn XYZ-model bonprinter. Hij maakt geen verbinding met de backoffice en de foutmelding die ik krijg luidt: "Printer niet gevonden". Ik heb dit probleem sinds vorige week. Ik heb al geprobeerd mijn printer opnieuw op te starten, maar dat heeft niet geholpen."

Toegang tot relevante hardware

Toegang tot alle relevante hardware helpt het supportteam om het probleem nauwkeuriger te begrijpen en je door de stappen te leiden die nodig zijn om het op te lossen.

Zorg ervoor dat je je apparaten bij de hand hebt: bereid alle relevante hardware voor voordat je belt, zodat het supportteam je kan instrueren over de te nemen acties om het probleem op te lossen. Als je bijvoorbeeld belt over een probleem met je printer, houd dan je printer bij de hand.

Tref de juiste voorbereidingen door je accountgegevens, een samenvatting van het probleem en alle relevante hardware bij de hand te hebben wanneer je contact opneemt met ons supportteam.

Snelste reactietijd

Chat

Chat met een supportmedewerker van het Helpcentrum, de backoffice of de Restaurant POS-app voor directe hulp via berichten. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar in alle talen.

• Om vanaf deze pagina, of elke andere pagina in het Helpcentrum, te chatten, klik je op het Lightspeed-logo in de hoek onderin.
  • Om in de backoffice te chatten: log in, klik op Help in de kopregel van de pagina en selecteer Chatten met Support.
  • Om te chatten vanuit de Restaurant POS-app: open het Settings menu (instellingenmenu), tik op Support en selecteer Chat now (nu chatten).

E-mail

Dien een supportverzoek in door een ticket aan te maken via het Helpcentrum voor Restaurant (K-Series). Je kunt ook inloggen bij het Helpcentrum van Restaurant om je huidige en eerdere verzoeken te bekijken.

Als je een verzoek om gegevensbescherming wilt indienen, vul dan het online formulier in dat gekoppeld is aan ons Privacybeleid.

Telefoon

Heb je een dringend verzoek of bel je liever? Bel ons om in real time met een supportmedewerker te spreken.

Wij bieden momenteel telefonische support in het Engels, Frans, Duits en Nederlands. Bel ons op basis van je regio of voorkeurstaal.

• Voordat je met een vertegenwoordiger spreekt, moet je de relevante afdeling voor je gesprek selecteren. Om ervoor te zorgen dat je met de juiste persoon in contact komt, volgt hier wat meer informatie over de verschillende afdelingen bij Lightspeed.

Verkoop: De verkoopafdeling kan je helpen met vragen over extra functies en diensten. Als je een bestaande klant bent, kun je ook rechtstreeks contact opnemen met je vertegenwoordiger.

Support: De supportafdeling kan je helpen met vragen over het instellen van je hardware of het gebruik van Lightspeed-software. Of je nu problemen hebt met je printer of problemen met rapporten, het supportteam staat voor je klaar.

Facturering: De factureringsafdeling kan je helpen met alle vragen over je Lightspeed-account. Als je het aantal aan je account gekoppelde kassa's wilt verhogen of je betalingsgegevens wilt bijwerken, dan kan het factureringsteam dat voor je regelen.

Verenigd Koninkrijk
+44 20 3695 9599

Frankrijk
+33(0)1 85 08 08 52

Australië
+61 2 4062 0642

België
+32 9 298 03 83

Zwitserland
+41(0) 22 700 45 45

Duitsland
+49 800 000 7861

Nieuw-Zeeland
+64 9 951 9901

EMEA
+33(0)1 85 08 08 52

Noord-Amerika
+1 833-573-7437

Nederland
+31 (0) 20 820 2391

Telefonische beschikbaarheid

Engels

• Elke dag
  • 24 uur per dag

Duits

• Elke dag
  • 07.00 u - 23.00 u (GMT+1)

Frans

• Elke dag
  • 8.00 u - 12.00 u (GMT+2)

Nederlands

• Maandag-vrijdag
  • 9.00 u - 17.00 u (GMT+2)

Zoom downloaden

Zoom is de favoriete tool van ons supportteam om schermen te delen. Dit is handig als je aan de telefoon hangt met onze supportmedewerkers en je je scherm moet delen voor verdere probleemoplossing.

Zoom downloaden