Rekeningprofielen aan prijslijsten koppelen

Koppel prijslijsten aan rekeningprofielen om de prijslijst toe te passen wanneer een specifiek rekeningprofiel wordt gebruikt in de POS.
Als in een rekeningprofiel een periode is ingesteld en de prijslijst is gekoppeld aan het rekeningprofiel, dan is de prijslijst alleen van toepassing op de ingestelde periode.

• Bijvoorbeeld: Tijdens happy hour op zaterdag van 18.00 tot 19.00 uur zijn alle drankjes halve prijs. Het Happy Hour-rekeningprofiel wordt geconfigureerd om van toepassing te zijn op alle bestellingen die tijdens deze periode worden gestart en de Happy Hour-prijslijst verlaagt de drankprijzen met 50%. Door de prijslijst te koppelen aan het rekeningprofiel worden de verlaagde prijzen alleen toegepast op zaterdag van 18.00 tot 19.00 uur.
  1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Selecteer in het hoofdnavigatiemenu Menubeheer > Prijslijsten.
  3. Klik op Rekeningprofielen koppelen.
  4. Klik op de naam van een prijslijst en selecteer de juiste prijslijst in het keuzemenu van elke kolom van het rekeningprofiel.

Wat nu?

Als je al bestaande prijsgegevens in een CSV-bestand hebt, kun je prijzen in bulk toevoegen door het bestand te importeren of
prijsgegevens uit de backoffice te exporteren naar een CSV-bestand voor gebruik buiten de backoffice.