S740 snel koppelen

De scanner opladen

Volg de stappen om de vooraf geïnstalleerde batterijen van je scanner op te laden.

1. Verbind de lader met de scanner.
  2. Steek de lader in het stopcontact.
  3. Laad de scanner acht uur op tot hij volledig is opgeladen.

Een oranje lampje geeft aan dat de scanner zich nog in de oplaadmodus bevindt. Wanneer het lampje groen is geworden, is het laadproces voltooid.

De scanner koppelen aan een POS-apparaat

1. Schakel bluetooth uit op het POS-apparaat.
  2. Schakel de scanner in.
  3. Scan de barcode van de bluetooth-verbinding.
  4. Zet bluetooth weer aan op het POS-apparaat en koppel.
Applicatiemodus (MFi-SPP) voor Apple iOS-apparaten.
Configureert de scanner om te werken met een app die is ontwikkeld met de SDK van Socket Mobile, zoals onze Lightspeed Restaurant Application.

De scanner resetten

Als je de scanner om welke reden dan ook moet resetten, scan je de code. Om de scanner opnieuw te verbinden, moet je de scanner opnieuw aan een POS-apparaat koppelen.

Zet alle instellingen terug naar de fabrieksinstellingen. De scanner wordt uitgeschakeld na het scannen van deze barcode. Facotry_reset__FNB00F0_.png

Wat nu?

Nu de fysieke configuratie van de scanner is voltooid, adviseren wij de volgende stappen.