Offline VIP-kaart-batches exporteren

Exporteer een batch offline VIP-kaarten naar een downloadbare spreadsheet met de URL en unieke ID voor elke kaart. Kaart-URL's kunnen worden gebruikt om QR-codes te genereren, die je kunt afdrukken op fysieke kaarten om uit te delen aan klanten.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Ga in de navigatiebalk naar Klanten > Loyaliteitskaarten > Kaart-batches.
  3. Selecteer het standaard tabblad VIP.
  4. Klik op Exporteren naar CSV naast de partij offline VIP-kaarten die je wilt exporteren.
  5. Open het CSV-bestand in een spreadsheetprogramma om de UUID en URL voor elke cadeaubon in de batch te bekijken.

OPMERKING: Je kunt als volgt fysieke kaarten maken die de UUID van de VIP-kaart gebruiken: open het CSV-bestand in een spreadsheetprogramma dat met Excel compatibel is, verwijder alle kolommen behalve de URL-kolom, sla het bestand op in een met Excel compatibel formaat (.xls of .xlsx) en stuur dit ten slotte naar de kaartprinter.