Stempelkaartconfiguraties bewerken

Om de batchinstellingen voor stempelkaarten te wijzigen, gebruik je de functie Configuratie bewerken. Deze instellingen zijn van toepassing op de gehele batch, niet op een specifieke kaart. Als je meerdere promoties wilt aanbieden, kun je meerdere regels toepassen op een batch, maar de promotie-items moeten specifiek zijn voor elke regel.

Ga voor een gerelateerde video naar ons artikel Over stempelkaarten.

Batchregels bewerken

1. Log in op je K-Series-backoffice en navigeer naar Klanten > Loyaliteitskaarten > Kaart-batches.
  2. Selecteer het tabblad Stempel.
  3. Naast de kaart-batch die je wilt bewerken, klik je op Configuratie bewerken.
  4. Configureer de regels voor je stempelkaart-batch. Zie de onderstaande tabel voor een beschrijving van elk veld.
  5. (Optioneel) Om meerdere promoties aan te bieden, pas je nog een set regels toe op de batch door op de knop + te klikken.
  6. Klik op Opslaan.

Batch-regels

Veld Omschrijving
Nadat een klant het volgende koopt: XX items uit de volgende...

Stel het aantal items in dat een klant moet kopen voordat deze de stempelkaart kan verzilveren voor het beloningsitem.

Geen items geselecteerd...

Dit is het item dat gekocht moet worden. Selecteer een itemgroep of een specifiek item. Als je een itemgroep selecteert, komen alle items in de groep in aanmerking voor de promotie.

krijgt hij/zij een van de volgende items...

Dit is het gratis item van de promotie. Selecteer een itemgroep of een specifiek beloningsitem. Als je een itemgroep selecteert, gelden alle items in de groep als beloningsitem.

Deze aanbieding is geldig van XX tot XX.

De begin- en einddatum van de kaart-batch.

Beschrijving van het aanbod

Geef een beschrijving van de promotie.