Stempelkaart-batches exporteren

Om offline QR-codes voor stempelkaarten fysiek te gebruiken, exporteer je ze eerst uit de backoffice.

Ga naar het artikel Over stempelkaarten om een gerelateerde video te bekijken.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Ga in de navigatiebalk naar Klanten > Loyaliteitskaarten > Kaart-batches.
  3. Selecteer het tabblad Stempel.
  4. Klik op Exporteren naar CSV naast de batch offline stempelkaarten die je wilt exporteren.
  5. Open het CSV-bestand in een spreadsheetprogramma om de UUID en URL voor elke cadeaubon in de batch te bekijken.

Je kunt als volgt fysieke kaarten maken die de UUID van de stempelkaart gebruiken: open het CSV-bestand in een spreadsheetprogramma dat met Excel compatibel is, verwijder alle kolommen behalve de URL-kolom, sla het bestand op in een met Excel compatibel formaat (.xls of .xlsx) en stuur dit ten slotte naar de kaartprinter.