Over ID-kaarten

In de loyaliteitskaartmodule van Lightspeed POS worden ID-kaarten gebruikt om klanten te identificeren als leden of om ze toe te wijzen aan klantenrekeningen die je voor betaling achteraf op rekening (debet) verstrekt.

Deze kaarten kunnen online of offline zijn, waarbij online kaarten alleen als e-mail naar je klant kunnen worden gestuurd en offline kaarten als een tabelbestand kunnen worden geëxporteerd om fysieke kaarten bij een drukkerij of reclamebureau te maken.

Om aan de slag te gaan met ID-kaarten, neem je contact op met ons supportteam om een batch kaarten aan je account toe te voegen. Geef in de aanvraag op hoe je de batch wilt noemen en of je een online of offline batch wilt.

Lees de volgende artikelen om de ID-kaarten voor je klanten te personaliseren.