Over de inventaris

Vanaf juni 2023 is de legacy voorraadfunctie niet langer beschikbaar voor nieuwe klanten. Bestaande klanten die momenteel gebruik maken van de functie behouden wel toegang tot deze functie.

Als je geïnteresseerd bent in het beheren van je voorraad, raden we je aan om onze Inventory-add-on te verkennen. Neem contact op met je accountmanager of neem contact met ons op om te bespreken of je bedrijf baat zou kunnen hebben bij deze add-on.

Het inventarisscherm toont alle items die in je inventaris zitten en zijn toegevoegd via de voorraadinvoerpagina met hun respectievelijke voorraad ID's. Exporteer de inventarisgegevens naar een bestand, en beheer de hoeveelheden van de vermelde items.

1. Om naar de Inventarispagina te gaan, selecteer je Voorraad > Inventaris in het navigatiemenu.
  2. Selecteer de invoer in de kolom Hoeveelheid om de hoeveelheid in de backoffice te wijzigen.
  3. Sorteer, filter en zoek naar items in de tabel met behulp van de zoek- en filterfunctie bovenaan de tabel.

Wat nu?

Exporteer de inventarisinformatie als een PDF-, CSV- of XLS-bestand.