Webextensies bewerken en verwijderen

Bewerk bestaande webextensies in de backoffice om details zoals de naam of URL van de webextensie bij te werken.
Bij het bewerken van webextensies kun je een QR-code genereren. Als je deze QR-code scant met een scanner, wordt de gekoppelde webpagina op de POS geopend.

Momenteel is het niet mogelijk om webextensies te verwijderen.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed-inloggegevens.
  2. Selecteer in het navigatiemenu Configuratie > Instellingen > Webextensies.
  3. Klik op Bewerken naast de webextensie die je wilt wijzigen.
  4. Breng de gewenste wijzigingen aan. Zie Webextensies toevoegen voor informatie over de instellingen van webextensies.
  5. (Optioneel) Klik op Webextensie met QR-code mogelijk maken om een QR-code te genereren. De code kan worden gescand op de POS met een scanner om de gekoppelde webpagina te openen.
  6. Klik op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.