Backoffice-gebruikers exporteren

Je kunt backoffice-gebruikers exporteren om buiten de backoffice personeelsdocumentatie te kunnen opslaan en afdrukken, zodat je toegang hebt tot je gegevens wanneer dat nodig is, zelfs op momenten dat je geen wifi hebt. Je kunt je gegevens exporteren in PDF-, CSV- en XLS-indeling.

1. Selecteer in het navigatiemenu Configuratie > Gebruikers > Backoffice-gebruikers.
  2. Selecteer Exporteren en selecteer de gewenste exportindeling via het vervolgkeuzemenu.

Wat nu?

Bekijk Over POS-gebruikers als je toestemmingen wilt geven en instellingen wilt wijzigen voor gebruikers die toegang hebben tot de K-Series POS-app.

Orden de toegangsniveaus van je medewerkers binnen de POS door gebruikersgroepen aan te maken en te beheren.

De sectie Uren in de backoffice geeft een overzicht van alle gebruikersshifts die op de POS zijn gelogd. Zie Over uren voor meer informatie.