Menu's aan POS-apparaten koppelen

Nadat je menu's hebt aangemaakt in de backoffice, koppel je vanuit de backoffice menu's aan verschillende configuraties (apparaatprofielen). Een menu kan meerdere configuraties hebben, maar een configuratie kan slechts één menu gebruiken.

De gebruiker kan op het POS-apparaat tussen verschillende configuraties met verschillende menu's en instellingen schakelen. Zie Over apparaatconfiguraties voor informatie over configuraties.

Je kunt configuraties koppelen en ontkoppelen via de pagina Menu's in de backoffice. Ga naar de sectie Menu's verwijderen in Menu's bewerken, dupliceren en verwijderen voor meer informatie over het ontkoppelen van configuraties.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Selecteer in het hoofdnavigatiemenu Menubeheer > Menu's.
  3. Klik op de naam van het menu om het te koppelen aan een configuratie.
  4. Klik op Configuratie toevoegen.
  5. Schakel een of meer configuraties in via de selectievakjes. Reeds gekoppelde menu's worden ontkoppeld van de geselecteerde configuraties.
  6. Klik op Volgende.
  7. Klik op Publiceren om het menu met de gekozen configuratie op de POS-apparaten te publiceren.
  8. Klik op de POS op Opnieuw laden in Instellingen > Controlecentrum om de wijzigingen zichtbaar te maken.

Wat nu?

Een menu bewerken, dupliceren of verwijderen nadat het is aangemaakt.

Importeer menu's uit een CSV-bestand en exporteer bestaande menu's om je gegevens buiten de backoffice te bewaren.