Over gebruikers van de backoffice

Het gebruikersgedeelte van de backoffice toont alle gebruikers die toestemming hebben om in te loggen in de backoffice. In dit gedeelte kun je het toegangsniveau en de machtigingen van de backofficegebruikers instellen. Dit betekent dat meerdere backofficegebruikers kunnen inloggen in de backoffice, maar dat sommige gebieden voor hen niet zichtbaar of bewerkbaar zijn.

Bekijk onze video of ga naar onze artikelen over backofficegebruikers hieronder.

Wat nu?

De onderstaande artikelen gaan over het toevoegen, bewerken of exporteren van backofficegebruikers: