Over POS-gebruikers

Op de pagina Configuratie > Gebruikers > POS-gebruikers kun je gebruikers toevoegen, bewerken of verwijderen. De pagina met POS-gebruikers bevat een overzicht van alle gebruikers die toegang hebben tot de K-Series POS-app. Op deze pagina in de backoffice kun je bovendien verschillende rollen aan de gebruiker toewijzen, zodat alleen bepaalde delen van de POS beschikbaar zijn.

Volgende stappen

In de volgende artikelen wordt uitgelegd hoe je gebruikers kunt toevoegen, bewerken, importeren, exporteren of toewijzen aan een bepaalde POS-configuratie: