Aanpassingen bewerken

Zodra je productie-instructies of sub-items hebt gemaakt, kun je deze beide bewerken vanuit de backoffice.

Productie-instructies bewerken

Zodra een aanpassing is toegevoegd in Lightspeed Restaurant (K-Series) kun je deze altijd bewerken vanuit de backoffice, zoals nieuwe waarden toevoegen of de naam van de instructie wijzigen. Zo kun je je aanpassen en dagelijks inspelen op veranderingen in je bedrijf.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Selecteer in het navigatiemenu Configuratie > Instellingen > Productie-instructies.
  3. Selecteer Bewerken aan de rechterkant van de instructieregel of selecteer direct de naam van de instructie. De pagina Productie-instructie bewerken verschijnt.
  4. Breng de vereiste wijzigingen aan. Zie Aanpassingen toevoegen voor meer informatie over instellingen voor aanpassingen.
  5. Als je klaar bent met bewerken, selecteer je de knop Opslaan onderaan de pagina.

Sub-items bewerken

Zodra sub-items zijn aangemaakt in Lightspeed Restaurant (K-Series), kun je altijd items wijzigen vanuit de backoffice. Dit is erg handig voor het geval een sub-item verandert door prijswijzigingen of je de beschrijving van het sub-item moet aanpassen. Je kunt sub-items op dezelfde manier bewerken als gewone producten. Zie Items bewerken voor meer informatie.

Wat nu?

Zodra een aanpassing is toegevoegd aan Lightspeed Restaurant (K-Series) kun je de informatie altijd exporteren naar een CSV-bestand voor gebruik buiten de backoffice.