Aanpassingen exporteren

Zodra een aanpassing is toegevoegd op Lightspeed Restaurant (K-Series) kun je de informatie altijd exporteren naar een CSV-indeling voor gebruik buiten de backoffice. De gegevens zullen te allen tijde beschikbaar zijn.

Productie-instructies exporteren

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Selecteer in het navigatiemenu Configuratie > Instellingen > Productie-instructies.
  3. Selecteer de knop Exporteren naar CSV onderaan de pagina met productie-instructies.

Sub-items exporteren

Om je gegevens buiten de backoffice te bewaren, kun je bestaande items exporteren naar een CSV-bestand. De gegevens zijn op elk moment toegankelijk. Het is niet mogelijk om alleen sub-items te exporteren. Je kunt wel alle items inclusief sub-items uit de backoffice exporteren. Zie Menu's importeren of exporteren voor meer informatie.

Wat nu?

Als je items aan je inventaris wilt toevoegen of bestaande items wilt wijzigen, zie Over items.

Als je eenmaal items hebt aangemaakt, kunnen ze worden gecombineerd om combo's en keuzes aan te maken (keuzemenu's).

Orden je items in categorieën (omzetgroepen).

In de sectie menu's kun je gespecialiseerde menu's aanmaken die bestaan uit hoofdschermen met items in elk daarvan.