Over POS-apparaten

POS-apparaten zijn de fysieke hardware die wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de K-Series POS-app. Je kunt de instellingen van je POS-apparaten beheren vanuit de backoffice > Configuratie > Apparaten. Het is belangrijk je POS-apparaten vanuit de backoffice te beheren, zodat je ze vervolgens kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de POS-app (K).

Vind in de volgende artikelen meer informatie over:

Om een POS-apparaat op je backoffice te laten verschijnen, meld je je met het apparaat aanmelden bij de POS (K) app met behulp van een connectiecode. Zie Over connectiecodes voor meer informatie over het verbinden van een apparaat met de POS-app.

Zodra je je apparaten hebt aangesloten op de POS-app (K), raden wij je aan om apparaatconfiguraties (of apparaatprofielen) aan te maken. In een apparaatprofiel staat een reeks instellingen voor je bedrijf en die kunnen worden toegepast op POS-apparaten. Zo kun je POS-apparaten gebruiken met app-configuratie voor jouw bedrijf. Ga naar Apparaatprofielen configureren voor meer informatie.