Over de hardware van POS-apparaten

Leer de iPads en iPhones kennen die de onmisbare hardware vormen van de Lightspeed Restaurant-app. In dit artikel lees je waar je ondersteunde modellen kunt vinden en hoe je ze configureert. Ook kun je er lezen over andere hardware voor POS-apparaten zoals iPad-standaarden.

Ondersteunde Apple-apparaten

Je hebt ten minste één iPad nodig om Lightspeed Restaurant te gebruiken. Vervolgens kun je die, afhankelijk van je abonnement, combineren met andere iPads of iPhones als secundaire apparaten om bestellingen mee aan te nemen. Maar welke types iPad en iPhone kun je gebruiken? En hoe configureer je ze?

• Ondersteunde hardware: in dit artikel lees je over de minimale iOS-/iPadOS-versie die je nodig hebt voor de Restaurant POS-app, ondersteunde iPad- en iPhone-modellen en andere soorten ondersteunde hardware.
  • Je iPad voorbereiden voor Lightspeed: Dit artikel is onderdeel van onze Aan de slag-handleiding, waarin je leest hoe je een iPad (of iPhone) configureert voor Lightspeed Restaurant.

Andere hardware en accessoires voor POS-apparaten

Er zijn andere soorten hardware die nauw gerelateerd zijn aan POS-apparaten, waardoor ze vaak samen besproken worden. Voorbeelden zijn een Customer-Facing Display dat gekoppeld is aan een POS-apparaat of een standaard waarop het apparaat staat.

• Configuratie Customer-Facing Display: het Customer-Facing Display (CFD) toont de details van bestellingen op een aparte iPad die is geïntegreerd in het verkooppuntensysteem van jouw Lightspeed Restaurant.
  • Lightspeed iPad-standaarden configureren: de iPad-standaarden van Lightspeed hebben een strak ontwerp dat je apparaat beschermt en een geweldige gebruikerservaring biedt.
  • De Vault Pro iPad-standaard instellen: lees hoe je jouw Vault Pro iPad-standaard instelt.
  • Blackbox/fiscale gegevensmodule configureren: De blackbox (ook wel bekend als de fiscale gegevensmodule of FDM) is een fiscaal apparaat dat transacties en bestellingen ondertekent die op een kassasysteem verwerkt zijn. De blackbox is alleen vereist voor bedrijven in de horecabranche in België die voldoen aan specifieke federale vereisten.

Wat nu?

Configuratie Customer-Facing Display

Lees hoe je onze Customer-Facing Display configureert en gebruikt.

Meer informatie

Configuratie Lightspeed iPad-standaard

Lees hoe je jouw iPad-standaard van Lightspeed installeert.