Over fiscale rapporten

Fiscale rapporten worden ook wel financiële rapporten of jaarrapporten genoemd. Deze rapporten geven een samenvatting van alle informatie en gegevens over de financiële prestaties van het bedrijf tijdens het boekjaar. Deze rapporten zijn belangrijk voor fiscale doeleinden.

Rapport Beschrijving
Fiscaal overzicht Het fiscaal overzicht geeft een overzicht op hoog niveau van alle verkopen, belastingen en kassabonnen die tijdens de geselecteerde tijdsperiode zijn aangemaakt.
Fiscaal rapport Het fiscaal rapport geeft een gedetailleerd overzicht van alle verkopen, belastingen en kassabonnen die tijdens de geselecteerde tijdsperiode zijn aangemaakt. Alle shifts worden afzonderlijk vermeld met bijbehorende ID's, apparaten en personeelsinformatie.
Shiftrapport (fiscaal) Het fiscale shiftrapport toont wanneer werknemers hun shift begonnen en eindigden, hoeveel kassabonnen er werden gegenereerd, en de totale verkopen en betaalmethoden tijdens een geselecteerde shift of tijdsperiode.
Kassaladerapport Gebruik dit rapport om de activiteit in de kassalade te evalueren en te berekenen hoeveel geld je na aftrek van fooien en wisselgeld aan je bank moet afgeven.