Over het Lightspeed Kitchen Display System

Het Kitchen Display System (KDS) van Lightspeed geeft bestellingen weer op een aparte iPad, zodat het keukenpersoneel kan zien welke items ze moeten klaarmaken. Het KDS dient als vervanging van een keukenprinter, bespaart papier en stelt je in staat om bij te houden hoeveel tijd er nodig is om items te bereiden. Het personeel kan met het KDS communiceren om bestellingen of items als gereed te markeren of ze van het scherm te verwijderen. Ook wordt het personeel op de vloer door middel van een automatisch geprint bonnetje op de hoogte gesteld wanneer bestellingen of items klaar zijn.

Belangrijk: Het Kitchen Display System van Lightspeed is beschikbaar als een betaalde add-on bij bestaande Lightspeed Restaurant-abonnementen. Neem contact op met je salesaccountmanager of stuur een e-mail naar sales@lightspeedhq.com voor meer informatie over het aanschaffen van het Lightspeed KDS.

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over de configuratie en het gebruik van het Lightspeed KDS: