Kassabonnen e-mailen

Verstuur kassabonnen per e-mail vanuit de Restaurant POS-app om klanten een digitaal verslag van hun bestelling te geven. Klanten ontvangen een e-mail van Lightspeed Restaurant met als bijlage een pdf-bestand van hun kassabon

De afzendernaam, onderwerpregel en e-mailtekst kunnen worden aangepast in de backoffice onder Configuratie > Printen > E-mailinstellingen klant.

Klanten met de instelling E-mailnotificaties ingeschakeld in hun klantprofiel die aan een bestelling zijn toegevoegd, ontvangen automatisch een kassabon per e-mail nadat hun bestelling is betaald. Je kunt ook handmatig kassabonnen naar klanten e-mailen vanuit het scherm Kassabonnen in de Restaurant POS-app nadat een bestelling is voltooid.

Handmatig een kassabon e-mailen

Je kunt een kassabon als volgt handmatig e-mailen vanuit de Restaurant POS-app:

1. Tik op Kassabonnen in het navigatiemenu om het scherm Kassabonnen te openen.
  2. Selecteer een kassabon van de huidige dag.
  3. Tik op Kassabonacties.
  4. Selecteer e-mailen.
  5. Voer een e-mailadres in om de kassabon naar toe te sturen.
  6. Tik op OK om de kassabon te e-mailen.

Afbeelding geeft het dialoogvenster in Restaurant POS voor het e-mailen van een kassabon weer.

Wat nu?

Kassabonnen bewerken en annuleren

Lees hoe je met Lightspeed Restaurant kassabonnen bewerkt en annuleert.

Meer informatie

Inzicht in het kassabonnenscherm

Meer informatie over het gebruik van het kassabonnenscherm met Lightspeed Restaurant.