De Apicbase-integratie configureren

Apicbase is een cloudgebaseerd voedselbeheersysteem waarmee foodservicebedrijven hun keuken achter de schermen kunnen beheren door recepten, menu's, voorraad en bedrijfslocaties op één handige plek te organiseren.

Door te integreren met Apicbase kunnen Lightspeed-gebruikers ingrediënten importeren, gedetailleerde rekeningen van materiaal genereren en tijd en geld besparen bij het creëren van menu's, inkopen van ingrediënten en beheren van gegevens.

Je Apicbase configureren

De onboarding bij Apicbase moet zelfstandig worden gedaan. Ga naar hun Helpcentrum voor hulp.

1. Vraag een demo aan bij Apicbase.
  2. Registreer, doe de onboarding en configureer je Apicbase-account.
  3. Log in op de backoffice met je Lightspeed-inloggegevens.
  4. Selecteer Menubeheer > Items in het navigatiemenu.
  5. Maak de items aan als je dit nog niet hebt gedaan. Ga voor uitgebreide instructies over het aanmaken van items naar het artikel Items aanmaken en bewerken.
  6. Log in bij Apicbase en maak ingrediënten en recepten aan.
  7. Ga in Apicbase naar Settings (Instellingen) > Outlets > Edit Outlet Settings (Outletinstellingen bewerken) > Integrations (Integraties).
  8. Selecteer je Lightspeed POS en voer je inloggegevens voor Lightspeed in in de veilige pop-up.
  9. Voeg je Lightspeed-bedrijfslocatie toe.
  10. Volg de stappen in de POS-koppelhandleiding van Apicbase om de integratie met Lightspeed Restaurant te voltooien.

Veelgestelde vragen

• Apicbase ondersteunt Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Spaans en Zweeds.

• Apicbase haalt elke nacht de verkoopgegevens op en werkt de voorraadgegevens in real time bij.

• Verspilling wordt beheerd door Apicbase.

• Voor hulp bij de integratie en support neem je contact op met Apicbase Support.