Over productiecentra

Productiecentra zijn een van de drie pijlers die ervoor zorgen dat je POS-systeem in staat is om te printen. Een productiecentrum kan worden beschouwd als de printbestemming voor bonnen de voor de voorbereiding van bestellingen. Daarom vind je ze vaak in een keuken of bar.

Lees de volgende artikelen voor meer informatie over productiecentra en het configureren van hun instellingen vanuit de backoffice:

Lees de volgende artikelen voor meer informatie over bestellingstypen, printprofielen of printers: