Fiscale sluiting

Gebruik deze pagina om een fiscale periode af te sluiten en een fiscaal archief voor de periode te genereren. In dit rapport staat een samenvatting van alle informatie en gegevens met betrekking tot de financiële prestaties van het bedrijf gedurende het betreffende boekjaar. Dit is belangrijk voor belastingdoeleinden. Na afsluiting verschijnt het rapport onder "Archief" op de pagina "Fiscale sluiting". Om het rapport te downloaden, selecteer je het in de lijst Archief. Voor toegang tot "Fiscale sluiting" selecteer je Rapporten > Rapporten > Fiscale sluiting in het hoofdnavigatiemenu.
Voer in het invoerveld rechts handmatig de afsluitdatum in en sla deze op door de knop "Instellen" te selecteren. Een fiscale sluiting is permanent en kan niet worden geannuleerd.

Wat nu?

De onderstaande rapporten zijn aanvullende rapportcategorieën:

In de verkooprapporten staan gedetailleerde overzichten van je verkochte goederen en diensten, met netto en bruto gegevens voor een bepaalde periode.

In locatierapporten staan geconsolideerde gegevens voor alle locaties die aan je account zijn gekoppeld.

In personeelsrapporten staat welke medewerkers verantwoordelijk waren voor welke verkopen in een bepaalde periode.

In Kortingen en correcties staan kortingen en annuleringen van bestellingen.

In rekeningrapporten staat informatie over bestellingen, kassabonnen, transacties, betalingen, afgedrukte kassabonnen en productieorderbonnen.