Over rapporten

De rapporten van Lightspeed Restaurant (K-Series) geven je belangrijke inzichten in verkoop- en personeelsgegevens, zodat je je bedrijf gemakkelijker kunt beheren. De rapporten zijn georganiseerd op twee pagina's in je backoffice: het verkoopdashboard en de pagina Rapporten.

Het verkoopdashboard biedt je een assortiment van grafieken en statistieken die je kunt bekijken voor een snel overzicht van de prestaties van je restaurant.

De pagina Rapporten bevat snelle links naar alle rapporten die beschikbaar zijn in je backoffice. Je kunt de tijdsperiode voor een rapport specificeren, een rapport printen of exporteren als een CSV-bestand en opslaan op je computer.

Je backoffice-rapporten zijn onderverdeeld in de volgende secties:

Rapport Beschrijving
Verkoopdashboard Verkooprapporten bieden een gedetailleerd overzicht van je verkochte goederen en diensten, met netto en bruto gegevens voor een bepaalde tijdsperiode.
Fiscale rapporten Fiscale rapporten worden ook wel financiële rapporten of jaarverslagen genoemd. Deze rapporten geven een samenvatting van alle informatie en gegevens over de financiële prestaties van je bedrijf tijdens het betreffende boekjaar. Deze rapporten zijn belangrijk voor btw-doeleinden.
Locatierapporten Locatierapporten bevatten geconsolideerde gegevens voor alle locaties die aan je account zijn gelinkt.
Personeelsrapporten Bekijk personeelsrapporten voor informatie over werknemersshiften en verkopen, zoals welke werknemer verantwoordelijk was voor welke verkopen gedurende een bepaalde tijdsperiode.
Kortingen en correcties Deze rapporten bevatten informatie over kortingen en annuleringen van bestellingen.
Accountrapporten Raadpleeg deze rapporten voor informatie over accounts, zoals open en gesloten bestellingen, geprinte rekeningen, proforma-rekeningen en transacties.

Volgende stappen