Inzicht in rapportageautomatisering

Rapportageautomatisering is een handige functie van de backoffice die gespecificeerde rapporten naar je e-mailadres stuurt. Stel rapportageautomatisering in om te bepalen wanneer welk soort rapport of meerdere rapporten moeten worden gegenereerd en vanuit de backoffice naar je e-mailadres moeten worden gestuurd.

Je kunt maximaal vijf rapporten configureren die automatisch worden gegenereerd en via e-mail aan een of meer ontvangers van je keuze worden geleverd. Je kunt rapportageautomatisering aanmaken door te navigeren naar Configuratie > Instellingen > Automatisering rapportage en de optie Nieuw shiftperioderapport toevoegen te selecteren. Je kunt het te genereren rapport selecteren en via het vervolgkeuzemenu instellen wanneer het moet worden gegenereerd.
Opmerking: zorg ervoor dat je minstens één ontvanger per rapport invult om je rapportautomatisering te kunnen activeren, anders wordt er niets gegenereerd.