Voorraadmutaties exporteren

Vanaf juni 2023 is de legacy voorraadfunctie niet langer beschikbaar voor nieuwe klanten. Bestaande klanten die momenteel gebruik maken van de functie behouden wel toegang tot deze functie.

Als je geïnteresseerd bent in het beheren van je voorraad, raden we je aan om onze Inventory-add-on te verkennen. Neem contact op met je accountmanager of neem contact met ons op om te bespreken of je bedrijf baat zou kunnen hebben bij deze add-on.

Exporteer vanuit de backoffice een CSV-bestand met informatie over voorraadbewegingen om op te slaan, af te drukken of buiten de backoffice te analyseren.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed-inloggegevens.
  2. Selecteer in het navigatiemenu Voorraad > Voorraadmutaties.
  3. Klik op de knop Exporteren en selecteer vervolgens Exporteren in CSV-indeling in het keuzemenu.
  4. Wacht tot het bestand met gegevens over de voorraadmutaties automatisch wordt gedownload.

Wat nu?

Voer nieuwe voorraad in om een aantal items aan de voorraad toe te voegen.

Voeg uitvoer van nieuwe voorraad toe om een aantal items uit de voorraad te verwijderen.

Voer een voorraadoverdracht uit en verplaats items van de ene voorraadlocatie naar de andere.