Nieuwe voorraaduitvoer toevoegen

Vanaf juni 2023 is de legacy voorraadfunctie niet langer beschikbaar voor nieuwe klanten. Bestaande klanten die momenteel gebruik maken van de functie behouden wel toegang tot deze functie.

Als je geïnteresseerd bent in het beheren van je voorraad, raden we je aan om onze Inventory-add-on te verkennen. Neem contact op met je accountmanager of neem contact met ons op om te bespreken of je bedrijf baat zou kunnen hebben bij deze add-on.

Met de functie "Uitvoer nieuwe voorraad" kun je hoeveelheden items uit je voorraadlocaties verwijderen, bijvoorbeeld wanneer goederen beschadigd raken.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed-inloggegevens.
  2. Selecteer in het navigatiemenu Voorraad > Uitvoer nieuwe voorraad.
  3. Vul de voorraaduitvoerinstellingen in en selecteer vervolgens de knop Opslaan.

Instellingen voor nieuwe voorraaduitvoer

Naam instelling Omschrijving
Voorraad De voorraadlocatie waarvan het item wordt afgetrokken. Alle voorraden die aangemaakt zijn in Configuratie > Instellingen > Voorraad, kunnen geselecteerd worden. Zie Inzicht in voorraadlocaties voor gedetailleerde informatie.
Product Het item wordt afgetrokken van de voorraad. Alle items aangemaakt in Men beheer > Items kunnen geselecteerd worden. Zie Over items voor gedetailleerde informatie.
Hoeveelheid Het aantal items dat van de voorraad wordt afgetrokken.
Reden

De reden waarom het item van de voorraad wordt afgetrokken. Er kunnen twee redenen worden gekozen:

• Inventaris: het item wordt verwijderd uit je inventaris.
  • Beschadigde goederen: het item kan niet worden verkocht omdat het beschadigd is.
Omschrijving

Optionele informatie over de voorraaduitvoer.

Wat nu?

Voer een voorraadoverdracht uit en verplaats items van de ene voorraadlocatie naar de andere.