Naam van cadeaubon-batches wijzigen

Belangrijk: Op 21 juni 2022 hebben we de nieuwe cadeaubonnenfunctie gelanceerd. Deze artikelen hebben betrekking op de oude versie. Als je vóór de releasedatum lid bent geworden van K-Series, kun je overstappen op de nieuwe versie door de instructies te volgen in ons artikel Cadeaubonnen 2.0 configureren.

Als je meerdere cadeaubon-batches hebt, kan het nodig zijn om ze verschillende namen te geven voor een beter beheer. In dit artikel leggen we uit hoe je de batchnamen kunt updaten.

1. Log in op de backoffice met je Lightspeed Restaurant-inloggegevens.
  2. Ga in het navigatiemenu naar Klanten > Loyaliteitskaarten > Kaart-batches.
  3. Selecteer het tabblad CADEAU.
  4. Klik op de huidige naam van de gewenste kaart-batch.
  5. Voer de nieuwe naam in het veld in.
  6. Klik op het vinkje om de wijzigingen op te slaan.